Coronaviruset (COVID 19) är ett allvarligt problem och utvecklas snabbt. Under de senaste 30 åren har Stockholms Turaffär levererat viktiga tjänster och varor i Stockholm, Sverige. Vi vill att våra uppskattade anställda, resenärer och stammisar till vår turaffär ska känna till deras hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet.

Först och främst följer vi noga situationen och svarar på den ständigt föränderliga miljön. Stockholms Turaffär följer vägledningen från Folkhälsomyndigheten och andra organisationer där vi är verksamma.

Dessutom tar vi följande steg för att skydda våra anställda, resenärer och stammisar. Specifikt har vi ökat vår policy:

  • Öka frekvensen av rengöring och sanering i turaffären
  • fokusera på att desinficera områden med hög beröring som säljregister, dörrhandtag etc.
  • Förstärka vår redan strikta politik för sanitet, handtvätt och hälsa och välbefinnande för anställda
  • För att säkerställa att ytterligare desinficeringsprodukter finns tillgängliga för de anställda, inklusive desinficeringsspray och våtservetter
  • Skapa feedbackkanaler för tjänster och varo leverantörer och deras oberoende operatörer för att svara och rapportera eventuella COVID-ärenden

Dessutom tar vi vår roll som den oberoende turaffären i Sverige på allvar. Att leverera som vi gör under denna tid är avgörande för att fortsätta driva turaffären. För detta ändamål har vi vidtagit och kommer att vidta alla lämpliga åtgärder för att säkerställa att vi kontinuerligt levererar varor och tjänster. Vi har ändrat rutiner för att fortsätta leverera det bästa möjliga och fortsätta att hålla igång.

På Stockholms Turaffär anser vi att hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet. Denna tuffa situation är en bra påminnelse om att vi är globalt anslutna. Vi uppmuntrar alla att vara säkra, vara noga med att följa de riktlinjer som hälsan fastställt av experterna och ta hand om dig själv och dina nära och kära.