Vad som erbjuds till dig spelar roll

Kvalité är bara en av anledningarna till varför resenärer väljer Stockholms Turaffärs varor och tjänster. Stockholms Turaffär sätter samma fokus och omsorg i de som besöker affären som de gör för resenärer på nätet som åker runt om i Sverige. Vare sig du placerar spel (ATG), Överför pengar (Moneygram), Äter något sött (Malaco), eller rockar hårt på konserter (Ticketmaster), var säker på att du får det bästa levererat på Stockholms Turaffär.

Långvariga relationer

Stockholms Turaffär älskar att du kommer förbi och besöker, via vår webbutik eller till fots. Vi tror starkt på att relationer knyts samman bäst face-to-face och med ett glatt humör.

+90% Kundnöjdhet

Våra tips och tricks i Turaffären har talat för sig själva och det tycker den bättre delen av våra resenärer. Vi strävar alltid för att göra det bästa av dina resebehov.

Snabbt & Enkelt

Vi förstår vad du vill uppnå hos oss, därför ser vi till att du får du en problemfri upplevelse som gör att du aldrig missar resan igen.


Fem stjärnor för service

Från service till framförande

När det kommer till service, är Stockholms Turaffärs service kvalité oöverträffad i branschen. Fler resenärer, spelare, godisälskare och konsertbesökare väljer Stockholms Turaffär över alla andra tobaksaffärer i Stockholm.


Stockholms Turaffär hög kvalité service för din vardag

Jan Undin är grundaren och drivkraften bakom Stockholms Turaffär med många års erfarenhet i spelombudsvärlden. Det är ingen tillfällighet att våra stamkunder har varit med oss i över 20 år. Vi tror på riktiga kundrelationer mellan riktiga människor.
När kan vi ses?

Jan Undin i Turaffären

Överträffar Spelombud Standarder

Stockholms Turaffär överstiger avsevärt de tjänste erbjudanden och dess säljtävling som sker varje år. 2017 & 2018 vann vi årets medlemsbutik som du kan kika på Här och vi siktar såklart på att kamma hem fler priser i framtiden.

En Top-Kvalité Affär

För över 30 år, har Stockholms Turaffär varit känd för sin hög kvalité standard. Som ett välomtalat ombud för ATG och Svenska spel erbjuder vi våra resenärer hög kvalitativa varor och tjänster i butik och online för att få dem dit de behöver gå.