Stöttar seger från insats till ändamål

Mer högpresterande tjänster förlitar sig på Stockholms Turaffär än alla andra tobaksaffärer i Stockholm tillsammans. För över 30 år, har Stockholms Turaffär tjänat hundra tusentals resenärer i Sverige med hög kvalité service och tjänster de kan lita på att hjälpa eller underhålla dem. Samma nivå av kvalité och pålitlighet tillförs resenärer varje dag i Stockholms Turaffär, för att hjälpa dem uppnå sina rese ändamål på ett tryggt och mer effektivt sätt.

Med Stockholms Turaffärs tjänster inom spel, pengaröverföring, konsertbiljetter m.m kan resenärer ha förtroende att de uppfyller vad som önskas uppnå under resans gång.

ATG Varumärke Tjänst Logotyp

ATG

Stockholms Turaffär har varit ett spelombud för ATG sedan 1979 och är en stolt förespråkare för deras spelutbud som än idag erbjuds till våra resenärer inom:

  • Trav
  • Galopp
  • Sportsbook

Vilket har varit en succé utan dess like, tro det eller ej. Stockholms Turaffär har hjälpt över 100 000 resenärer att spela på sina favorit hästar eller sportslag tack vare vår kundinsats. Vad ATG har tillfört inom trav & galopp samt deras nya sportsbook till Stockholms Turaffär resenärer har gett dem den spänningen som behövs för att göra resan lite roligare.

Direkten

I 1997, Anslöt sig Stockholms Turaffär till Direkten som är en organisation för fria handlare som stöttas till 100% av oss. Tack vare detta samarbete har vi haft möjlighet att kunna tillhandahålla massvis med coola tjänster och varor som till exempel biljettförsäljning och kontantkort som bara Direkten anslutna affärer som oss kan få tag på för att erbjuda resenärer som dig.

Direkten Varumärke Tjänst Logotyp
Eventim Varumärke Tjänst Logotyp

Eventim

Evenemang inom musik, sport, kultur, komedi, familj, musikal och teater har Stockholms Turaffär varit glada att vägleda deras resenärer till med Eventim sedan 2006. För de typer av upplevelser man får på deras live events i Sverige eller internationellt har vi hört positiv respons från resenärerna själva när de återkommer till Turaffären för att hämta nästa biljett.

Kassagirot

I 2002, Bestämde Stockholm Turaffär att samarbeta med Kassagirot. Det ledde till att våra resenärer kan utföra betalärenden hos oss med vår speciella omhändetagande. Allt från kontant betalning till kontokort med deras förtjänst gör att du kan skicka pengar till nära och kära som annars vore svårt under resans gång.

Kassagirot Varumärke Tjänst Logotyp
Moneygram Varumärke Tjänst Logotyp

Moneygram

Med Moneygram i Stockholms Turaffär gör det otroligt underlättande för resenärer att föra över pengar till familjen eller vänner som befinner sig i princip vart som helst över hela världen. Med över 200 länder tillgängliga med över 70 länder nu är digitalt aktiverat kan du tryggt överföra pengar utomlands med vår hjälp sedan 2003.

Svenska Spel

Stockholms Turaffär har varit ett spelombud för Svenska spel sedan 1963 och har betjänat de svenska resenär spelarna deras med deras breda spelutbud som än idag erbjuds till dem inom:

  • Oddset
  • Trav & Galopp
  • Triss

Svenska Spel är en av Sveriges största spelföretag med flera starka och kända varumärken. De har underhållit Sverige under många årtionden, och vi på Stockholms Turaffär tänker fortsätta erbjuda våra resenärer deras spelutbud för att göra deras resa lite mer skoj.

Svenska Spel Varumärke Tjänst Logotyp
Ticketmaster Varumärke Tjänst Logotyp

Ticketmaster

Tillställningar inom musik, sport, familj, festivaler, teater & underhållning har Stockholms Turaffär varit en aktiv främjare av tack vare Ticketmaster sen synergin startade mellan oss 2007. Med 20 000 årliga evenemang lokalt i Sverige eller globalt får du chansen att kunna rocka, heja eller festa åt en av de bästa biljettutbudet Stockholms Turaffär har att erbjuda dig.


Casino & Betting

Visste du att när du spelar på Unibet med knappen nedan så stöttar du oss på Stockholms Turaffär?